Reportage in SAMANA magazine: SAM: kleding voor prikkelgevoelige en prikkelzoekende kinderen

Wat als je kind hypergevoelig is voor alles wat prikt of irriteert aan zijn kledij? Terwijl sommige kinderen juist sterkere tactiele prikkels zoeken en een friemelstrategie ontwikkelen om stress te verminderen? De kledinglijn SAM heeft voor beiden een oplossing op maat.

Je vindt de reportage over SAM: HIER

MEER OVER SAM SENSORY & MORE

SAM sensory & more is een Belgische hoogkwalitatieve duurzame kledinglijn voor (prikkel) gevoelige kinderen. Het idee ontstond uit de ervaring van mama An met haar hoogsensitieve zoon waarvoor kleding vinden een hopeloze zoektocht was.

Voor de ontwikkeling werd de hulp van kinderexperten ingeschakeld en werd de feedback van (prikkel) gevoelige kids verwerkt in de ontwerpen. SAM is anders door de combinatie van fashion en well-being. Met SAM ziet je kind er niet alleen super goed uit, je kind voelt zich ook goed. Hiervoor zorgt de prikkelarme kledinglijn AIR met super zachte broeken, T-shirts, ondergoed en sokken zonder voelbare naden en etiketten. De TEXTURE collectie zorgt ervoor dat de prikkelzoekers zich goed voelen. Subtiele friemelelementen en gadgets aan de broek zorgen ervoor dat je kind stress beter kan verwerken, het verhoogt de concentratie en helpt nagelbijters.

De SAM collectie is geschikt voor gevoelige kinderen, hoogsensitieve of hooggevoelige kinderen, kinderen die moeite hebben om stil te zitten of zich te concentreren, kinderen met ADHD of kinderen met autisme.

Meer info op de SAM website.

 

Écrivez le premier commentaire...
Laisser un commentaire