Gezocht: Zachte communie of feestkleding voor je gevoelig kind

De communie van Lex zou in mei doorgaan. Door corona werd het uitgesteld. We kregen juist de bevestiging dat de communie nu wel zal doorgaan in september.

Ik had echt stress om voor Lex zachte communie kleding te vinden. Het mag die dag iets feestelijker zijn niet? Tegelijk wilde ik niet dat hij zich ongemakkelijk zou voelen in zijn kleding die dag.

We trokken op een vrijdagavond naar ZEB for stars. Zoals ik gehoopt had, was het lekker rustig op dat uur. Ideaal dus om zonder stress en drukte de kleding te passen.

Zoals elke mama van gevoelige kids ging ik de rekken af met mijn handen. Voelen naar welke stoffen voldoende zacht zijn en ook voldoende stretch zodat het gemakkelijk zou zitten. We vonden een super zachte hemdje en blazer van R2 Amsterdam. De blazer voelt als een vest uit sweater stof, ideaal aangenaam.

  

Voor de broek liet ik Lex kiezen. Ofwel eentje uit de ZEB winkel, ofwel een SAM broek. Hij probeerde beiden en koos voor de zachte SAM AIR broek. Ik moet zeggen dat ik zelf versteld sta hoe mooi de SAM broek ook te combineren is in een klassieke look.

 

Ik ben blij, ik weet nu zeker dat Lex zich comfortabel zal voelen op zijn communiedag. Hij zal al voldoende stress hebben van de situatie in de kerk waardoor ongemakkelijke prikkende kleding hem helemaal zou overprikkelen. We kunnen nu rustig aftellen naar zijn dag.

Voor de kaartjes nam ik deze keer zelf het initiatief om deze te maken. Ik ben fan van CANVA. Je kiest een sjabloon en verandert dit naar je eigen wensen. Via CANVA bestelde ik ook ineens de kaartjes. Lekker gemakkelijk en goed uitgelegd hoe je rekening houdt met de afloop waardoor je zeker een mooi eindresultaat hebt.

Wat vinden jullie van het eindresultaat? Laat zeker een berichtje na.

Meer zachte kleding voor je kind? Kijk hier op de website: SAM sensory & more

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter