Wanneer nieuwe SAM producten?

De vorige weken had ik het moeilijk als hoogsensitief ondernemer. Ik werkte hard aan de nieuwe producten, de productiestalen werden getest, de feedback was super positief. Alles was klaar om de contractueel afgesproken datum van 5 september te halen. Die dag zouden de producten naar België komen.

Een 2-tal weken geleden kreeg ik het bericht dat er een vertraging is bij de productie. Als hoogsensitief persoon heb ik het daar erg moeilijk mee. Een woord is een woord, een afspraak is een afspraak. Zelf ben ik iemand die zijn woord altijd houd, tenzij ik bepaalde randvoorwaarden zelf niet in de hand heb. Laat dit nu één van de vele mooie kenmerken van hoogsensitieve personen zijn. Herkenbaar?

Het meeste moeite had  ik met het idee dat mama’s en papa’s nu langer de strijd aan gaan met hun gevoelig kind over prikkende kleding, vervelende naden, etiketten,…. En de gekende scènes over sokken die ik graag begin september gestopt had. Omdat ik mij dat gevoel als HSP letterlijk kan inbeelden, knaagt dat veel harder nog dan de afspraak in verband met de timing die niet nagekomen wordt en het feit dat ik 1 maand verkoop verlies als kleine onderneming.

Gelukkig ben ik ook positief ingesteld en kijk ik vooruit naar wat wel mogelijk is. Ik kreeg de belofte een kleine hoeveelheid sokken te ontvangen rond 6 oktober. Hopelijk blijft het voldoende warm en kunnen de sandalen tot dan nog even aanblijven…

Voor het zacht ondergoed en de zachte T-shirts verwacht ik de verkoop tegen 30 oktober te kunnen starten.

Ondanks de tegenvaller over de timing trek ik mij op aan het resultaat waar ik fier op ben. De mama’s van de kinderen die de stalen getest hebben vroegen direct of ze de stalen al konden kopen. Dat stelt mij gerust dat iets langer wachten de SAM fans niet gaat afschrikken.

Wil je als eerste op de hoogte zijn wanneer de nieuwe producten op de website worden aangeboden. Schrijf je dan zeker in op de nieuwsbrief op de website.

Ben je benieuwd naar de kleur van de nieuwe producten? Ik keurde vorige week de gekleurde stof goed. Het zacht prikkelarm ondergoed en T-shirts zullen gemaakt zijn in licht grijze melange met een detail in 3 verschillende accent kleuren. De kwaliteit van het gebruikt organisch katoen is top en natuurlijk super zacht. De nieuwe producten zullen beschikbaar zijn in maat 4-16 jaar. De kousen in maat 28-41.

Kijk nu al op de website voor de super zachte  unisex SAM AIR broeken zonder labels en voelbare naden. De favoriete broek van gevoelige kids. Zelfs de kinderen die enkel korte broeken of rokjes dragen zijn fan.

Of heb je een friemelaar thuis? Check dan de website voor de SAM  TEXTURE broek. Deze heeft 8 subtiele friemelelementen die zorgen voor stress vermindering en hogere concentratie. Bovendien is deze scheurvast (geen gaten in knieën!!!).

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief op de website. Zo weet je als eerste wanneer de verkoop van de nieuwe producten start en ben je zeker dat de maat nog beschikbaar is.

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter