Mama Jo test SAM uit met zoontje Seppe: "Ontprikkelen door kledij, ik kon het niet geloven!"

Onlangs bedacht ik voor mijn praktijk een friemel box, een zak met allemaal fidget toys voor kinderen die vaak last hebben van stress.
Toen ik deze deelde op social media kreeg ik al snel een berichtje van An van SAM sensory & more. Of ik interesse had in het testpakket voor kinderexperten. Inclusief friemelbroek en ondergoed!

Natuurlijk had ik interesse, met een zoontje als Seppe is elke kans op ontprikkeling geweldig! Mijn zoontje Seppe is hoogsensitief en heeft een motorische beperking. Ik kreeg het pakket toe en was meteen in de wolken.

Het vervolg van de blog lees je HIER.

Meer over mama Jo

Jo is ervaringsdeskundige mama en trotse eigenaar van Yojoma. Zoontje Seppe is een hoogsenstief kindje met een motorische beperking. Vanuit haar eigen ervaring met haar zoon en vanuit verschillende opleidingen deed ze heel wat ervaring op rond kinderen die moeite hebben rond prikkelverwerking zoals kinderen met ASS, ADHD of hoogsensitieve kinderen.

Jo is opvoedster en volgde opleidingen massagetherapeute en baby & kinderyogadocente. Ze heeft een praktijk in Vosselaar en is recent ook in Herentals aan het werk.

Meer info vind je op de website van Yojoma.

Meer info over de SAM kleding vind je HIER.

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter