“Ochtenddrama over ondergoed met Ilke”. Mama Lesley vertelt over haar drama ochtenden en de oplossing die zij uiteindelijk na lang zoeken en veel alternatieven testen vond.

Mama Lesley vertelt over de moeilijke zoektocht naar onderbroekjes voor haar gevoelige dochter Ilke en de stressvolle situatie die dit elke ochtend met zich meebracht. 

5u45, de wekker loopt af en ik snooze. Ik begin al te denken aan het naderende drama.

6u15, echt tijd om op te staan nu, stel dat ik haar niet aangekleed krijg, dan ben ik te laat.

We staan op en kiezen samen kleren uit de kast om aan te trekken dadelijk. De sokken trek ik alvast binnenstebuiten en controleer kleding op etiketjes, kietelrandjes of iets dergelijks.

7u, tijd om de kleren aan te trekken. Mijn dochter opent het gevecht al meteen met “Maar mama, die onderbroek gaat in mijn poep! Die wil ik niet!”

Ik probeer haar te kalmeren door te zeggen dat ik het begrijp en dat ik nog steeds op zoek ben naar onderbroeken die niet tussen haar billen gaan zitten. Zo’n 20-40 minuten later is ze meestal aangekleed, maar zijn we beiden helemaal overstuur.

Ik maak in pure wanhoop nog maar eens een Facebookpost aan met de vraag naar tips, onderbroeken die ik zou kunnen proberen. Er komen enkele tips uit: NAADLOOS ondergoed van diverse winkels. Ik zoek het internet af naar dit ondergoed en doe een paar bestellingen. 1 tip laat ik omwille van de prijs nog even links liggen, achteraf gezien jammer. De bestellingen komen aan en 1 voor 1 zijn het teleurstellingen, want “naadloos” blijkt toch niet zo naadloos te zijn en lost het probleem dus helemaal niet op.

Mijn laatste hoop, de veelvoorkomende tip om eens op de website van SAM Sensory & More te kijken. Ik moet eerlijk zijn dat ik, als alleenstaande mama, twijfelde om hier aan te kopen, vanwege de prijs. Maar na even te twijfelen bestel ik toch een 3-pack. Ik stuur na mijn bestelling nog een mailtje naar An omdat ik toch twijfelde over de maat. Na wat heen en weer gemail besluit ze een grotere maat op te sturen.

naadloze onderbroek voor gevoelig meisje, autisme onderbroek

Dinsdagochtend krijg ik een mailtje van B-Post dat mijn pakje van SAM vandaag verwacht wordt. Nou, ik was superbenieuwd! In de voormiddag kwam de bestelling aan, ik kijk al even en ja hoor, helemaal zonder die vervelende naad. Ik kan niet wachten om ze mijn dochtertje te laten proberen. Na school is dit dan ook het eerste wat we doen, en HALLELUJA, ze keurt ze voorlopig al goed! De echte test komt de ochtend erna, als we haar helemaal aankleden voor school.

Woensdagochtend sta ik met een bang hartje op en kiezen we weer haar kleren uit. Om 7u02 is ze gewoon helemaal aangekleed, zonder gezeur, zonder gejammer en we zijn niet overstuur!

De ochtenden daarna verlopen even vlot, mijn god, wat een verademing! Als kers op de taart zegt mijn dochtertje vrijdagochtend na het aankleden “Dankjewel mama, voor het vinden van onderbroeken die niet in mijn poep kruipen”. Geweldig toch?!

Heel erg bedankt An, voor je advies en voor je producten, het is helemaal top en het geld zeker waard!

We bedanken heel graag Lesley voor het delen van haar verhaal.

Heb je vragen over de SAM producten of wil je zelf ook je eigen ervaring over SAM delen, laat het ons zeker weten via [email protected]

OP ZOEK NAAR EEN OPLOSSING VOOR JE GEVOELIG KIND? GEEN STRESS MEER OVER KLEDING?

Wil je graag een volledige zachte SAM outfit? Check zeker de SAM website. Je vindt er sokken, ondergoed en T-shirts voor gevoelige kinderen. 

ondergoed voor gevoelig kind, autisme ondergoed, autisme sokken

 

Check zeker ook de super zachte NO STRESS hoodies. Een super zachte binnenkant gecombineerd met de mogelijkheid zelf bijpassende subtiele ZEN accessoires te kiezen. Bijten, friemelen (fidgets) of genieten van verzwaring wordt op een subtiele manier mogelijk.

Ga HIER naar de SAM website.

Meer over SAM sensory & more:

SAM is uniek door de combinatie van fashion & well-being en zorgt zo voor wearable well-being. SAM ontwikkelt de producten samen met experten en test de producten met prikkel gevoelige kinderen.

SAM ontstond uit de ervaring van mama An en haar zoektocht naar kleding voor haar hoogsensitieve zoon. Lees hier het verhaal.

 

 

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter