Bieke en Tuur testen de CalmDesignbag. Eerste reactie: “Mag ik hem aanhouden mama?”

Vandaag deel ik graag mijn ervaring met de CalmDesign Bag, een therapeutische heuptas die rust en comfort brengt in het leven van mensen met hoogsensitiviteit. Als expert op het gebied van hoogsensitiviteit en na het testen van deze verzwaarde heuptas, ben ik ervan overtuigd dat de CalmDesign Bag een grote meerwaarde voor prikkelgevoelige personen kan zijn. Ik vertel je graag over mijn en mijn zoon Tuur’s ervaringen met de CalmDesign tas van SAM.

Mijn zoon Tuur is net zoals ik hoogsensitief. Na een lange schooldag met alle prikkels en indrukken die hij te verwerken krijgt, heeft hij vaak behoefte aan rust en ontprikkeling. We hadden de kans de CalmDesign Bag te testen, hopend dat het een verschil zou maken in zijn dagelijkse leven.

Bij de eerste test was het al meteen duidelijk dat de CalmDesign Bag rustgevend was voor Tuur. Hij vond het fijn om de diepe druk  door de verzwaring op zijn lichaam te voelen. Zijn spontane reactie was veelzeggend: "Mag ik dit elke dag na school aanhouden?" De impact was onmiddellijk voelbaar en gaf hem een gevoel van kalmte. Het was mooi om te zien hoe de CalmDesign Bag hem hielp om beter om te gaan met de overprikkeling die hij dagelijks ervaart.

Natuurlijk wilde ik zelf ook de CalmDesign Bag uitproberen. Ik droeg de tas crossbody aan de voorkant tijdens een winkelbezoek. Met elke stap die ik zette, voelde ik dat de tas me dichter bij mezelf hield. Het gaf me een gevoel van bescherming, alsof er een veilige cocon om me heen werd gecreëerd. Het was een aangename ervaring, en ik kan me goed voorstellen hoeveel rust, veiligheid en geborgenheid de tas kan bieden aan mensen tijdens moeilijke momenten van stress en overprikkeling.

De CalmDesign Bag is niet zomaar een tas; het is een met zorg ontworpen hulpmiddel dat inspeelt op de behoeften van hoogsensitieve mensen. De verzwaringszakjes zorgen voor een kalmerend effect, terwijl het ergonomische ontwerp en de comfortabele pasvorm ervoor zorgen dat de tas perfect aansluit bij het lichaam. Het is duidelijk dat er veel aandacht is besteed aan elk detail, waardoor de tas niet alleen functioneel is, maar ook een stijlvol accessoire voor elke dag.

Als expert hoogsensitiviteit kan ik met overtuiging zeggen dat de CalmDesign Bag een waardevolle toevoeging is aan het leven van hoogsensitieve mensen. Het biedt een veilige haven in een wereld vol prikkels en stress. Of het nu gaat om school, werk, of gewoon een dagelijkse bezigheid, deze tas kan een betrouwbare metgezel zijn die rust en geborgenheid biedt op de momenten dat jij of je kind het nodig heeft.

Veel liefs,

Bieke Geenen

Benieuwd naar de CalmDesign verzwaarde heuptas? Meer info vind je HIER.

 

Bieke Geenen, therapeut - expert hoogsensitiviteit
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter